De Smulhoek is een cafetaria waar vakmensen als slager Gerard en kok Joeri elkaar aanvullen. Het woord ‘vers’ staat daar natuurlijk hoog in het vaandel. Het populairste product patates frites wordt dagelijks vers gesneden. Er gaan daarom wekelijks flink wat kilo’s aardappelen door de handen van de medewerkers.
Ook alle vleesproducten worden door deze specialisten in eigen keuken bereid. Denk daarbij aan de goed belegde hamburgers en de overheerlijke saté, maar ook aan de befaamde vlees- en vissalades (voor feesten en partijen eventueel zelfs thuisbezorgd), verse soepen en zelfs complete maaltijden.
Bij deze gerechten horen natuurlijk heerlijke sauzen om het af te maken en die worden dan weer bereid door zoon en kok Joeri.

SNACKS

De Smulhoek is specialist op snack-gebied. De laatste primeurs zijn aanwezig. Daarom worden regelmatig vakbeurzen bezocht. Het laatste nieuwtje is de Javaanse frikadel, bereid met heerlijke Indonesische kruiden. Vanzelfsprekend kunt u ook voor alle andere denkbare snacks in De Smulhoek terecht. Op de uitgebreide menulijst staan ze allemaal: van Berenklauw tot Willempie en van bitterbal tot uitsmijter